Een waterkoeler voor mijn klanten

Als ondernemer vind ik het belangrijk dat ik goed voor mijn klanten kan zorgen. Een tijdje geleden ben ik via een collega-ondernemer in aanraking gekomen met Aqua & Beans. Dit is een bedrijf dat zich richt op water, koffie en meer. Een interessant concept, want we vergeten soms nog wel eens voor onze klanten en/of collega’s te zorgen. Aqua&Beans geeft ons de kans om dit op de juiste manier te kunnen doen. Na wat onderzoek heb ik de keuze gemaakt om me te richten op een waterkoeler, omdat ik zelf geen koffie drink. Een koffieapparaat vind ik daarom een beetje te luxueus voor mijn bedrijf. Wel vind ik het belangrijk om mijn klanten te kunnen voorzien van vers drinkwater. Zoals ik al schreef levert Aqua&Beans dus waterkoelers. Bij dit bedrijf zijn er verschillende opties. Je kan namelijk een keuze maken tussen kopen en huren, daarnaast zijn er wat contracten die je kunt afsluiten. Deze hebben vooral betrekking op water en service:

  • Je koopt een waterkoeler en sluit een watercontract af.
  • Het contract houdt in dat water en service voor een vaste prijs per maand wordt geleverd.
  • Je huurt een waterkoeler en ontvangt inclusief een jaarlijks full-service onderhoudspakket
  • Je betaalt nog geen tien euro per maand.
  • Je sluit een All-In contract af, dit houdt in dat je de waterkoeler huurt inclusief service en water.
  • Het contract bevat, net als het watercontract, een vaste prijs per maand.

Huur of koop ik een waterkoeler?

Daarnaast heb je ook nog eens keuze uit meerdere waterkoelers. Zelf ben ik eerst gegaan voor de wat goedkopere waterkoeler. Omdat ik niet zeker weet hoe een waterkoeler mij of ons zou bevallen, ben ik eerst gaan huren. Inmiddels ben ik vier maanden verder en kan ik vertellen dat ik zelf ook veel gebruik maak van deze waterkoeler. Het is toch stukken sneller dan even naar de keuken lopen en je hebt altijd lekker koel water als je hiervan gebruik maakt. Mijn eerst volgende stap is kijken of ik volgend jaar een luxueuzere apparaat kan kopen om vervolgens daar een watercontract bij af te laten sluiten. Ik ben blij dat ik Aqua & Beans heb ontdekt en raad het jullie ook aan. Water is immers gezond en goed voor elk mens. Ook al drink ik er zelf volgens mij het meeste van, het blijft een fijn product.

Goed om te weten

Het zou kunnen dat je eerder van Aqua&Beans hebt gehoord, want het bedrijf heette eerder Aqua Light. Zij zijn één van de grootste waterkoelerbedrijven in Nederland. Daarnaast geven zij ons de garantie dat wij voldoende water zullen drinken met behulp van een waterkoeler. Op zich een fijn idee omdat lang niet iedereen genoeg drinkt. Ik dronk tot voorheen ook niet zoveel, moet ik eerlijk zeggen. Mocht je twijfelen, dan kun je contact met het bedrijf opnemen voor tips en adviezen. Zij delen graag hun expertise en hun ervaringen. Hun service is overigens uitstekend, het grootste voordeel is vooral dat jij er geen omkijken meer naar hebt. Het apparaat wordt voor jou gereinigd en gecontroleerd. Zo heb je 100% de garantie dat er goed water wordt geleverd volgens de bepaalde eisen. Ze letten overigens ook op de eisen van de borging van voedselveiligheid, een fijn idee. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op https://www.aqua-beans.nl/waterkoelers voor meer informatie of vraag een offerte aan. Ik weet zeker dat jij ook blij zult zijn met een waterkoeler in huis. Of je nou een grote organisatie bent of niet, je zult automatisch meer water gaan drinken dan voorheen. Zo, tijd voor een glas water.