Liefdesverdriet en terug naar je ex?

Verliefdheid: we hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Knikkende knieën, vlinders in je buik, slapeloze nachten, zenuwachtig en één brok positieve energie zijn de gevolgen. Je bent blind van verliefdheid en wil niets liever dan bij die ene persoon zijn. Is het jou gelukt om de persoon in kwestie te veroveren en is de verliefdheid wederzijds? Dan kan daar iets heel moois uit bloeien en de basis voor een prille relatie is gelegd. De relatie die volgt kent, zoals iedere relatie, ups en downs. Momenten waarop het geluk jullie rijkelijk toelacht, maar ook momenten waarin je elkaar liever kwijt bent dan rijk. Als die laatste momenten , om welke reden dan ook, de overhand beginnen te nemen, dan is een breuk onoverkomelijk. Een gebroken hart en liefdesverdriet zijn de logische gevolgen en dat doet pijn.Tijdens deze periode denk je veel na. Over de verbroken relatie en over je ex. Soms zijn de verkeerde keuzes gemaakt en heb je spijt zoals de dingen zijn gelopen. Je besluit om terug te willen naar je ex. Herken jij je in dit verhaal en wil jij ook terug naar je ex? Lees dan snel verder.

Informatie en video’s je ex terug

Bovenstaand verhaal komt ook mij erg bekend voor. De liefde voor mijn ex was hevig, maar mijn liefdesverdriet minstens net zo hevig. Uiteindelijk heb ik geprobeerd om me erover heen te zetten en door te gaan met mijn leven. Juist tijdens deze periode kwam ik tot de conclusie dat ik mijn ex terug wilde. Ik was voorzichtig, wilde niet opnieuw verkeerde keuzes maken en kon hierbij wel wat professionele hulp gebruiken. Op de website exterug.nl werd alle hulp beschikbaar gesteld die ik nodig had. De informatie op deze website is uiteengezet door Edwin Edinga. Edinga heeft sociale psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft inmiddels al meer dan 280 stellen bij elkaar gebracht. Op de website worden diverse video’s gedeeld die je meer inzicht en informatie geven, waaronder onderstaande video’s:

  • Waarom is je relatie verbroken?
  • Wat is de kans dat je je ex terugkrijgt?
  • 7 ernstige fouten bij het terugkrijgen van je ex
  • Je ex terugkrijgen: werkt dat rationeel of emotioneel?

Ook kun je via de website een test doen. Deze test laat zo nauwkeurig mogelijk zien hoe groot de kans is dat je ex terug komt.  Na het beantwoorden van 21 vragen kreeg ik de uitslag. Ik had 56% tot 75% kans dat mijn ex terug komt bij mij. Nu, enkele weken, later kan ik je vertellen dat deze uitslag voor mij kloppend is gebleken en ik ben inmiddels weer erg gelukkig met mijn ex.

Ebook Edinga

Edwin Edinga heeft tevens een ebook geschreven genaamd ‘Ex Terug Methode’. De ex terug methode gaf voor mij de doorslag om weer voor mijn ex te vechten. De methode geeft inzicht in de redenen waarom je relatie is stukgelopen en welke fouten je niet opnieuw mag maken. Daarnaast biedt de methode je een totaalplan om je ex terug te krijgen, waarbij je exact wordt uitgelegd wat je wel en niet moet doen. Ook geeft de methode je tips op welke manier je weer indruk kunt maken op je ex en op welke manier je de grootste kans hebt om je ex terug te krijgen. Kortom: ben jij helemaal klaar met je liefdesverdriet? Er juist weer klaar voor om je ex terug te veroveren? Neem dan eens een kijkje op de website en laat je verleiden door de mogelijkheden om opnieuw voor de liefde te kiezen en krijg je ex terug!