Longhorn schedel als decoratie

Buffel Schedels en Longhorn Schedels | Groot aanbod | Altijd Puntgaaf

Je huis decoreren is een belangrijk punt. Zoek jij een originele accessoire, kies dan eens voor een Longhorn schedel. Mensen realiseren zich vaak onvoldoende hoe zeer woondecoraties van belang zijn. Juist dit zijn de zaken die jouw huis echt eigen maken, die ervoor zorgen dat jouw interieur anders is dan dat van anderen. Tenminste, als je voor originele decoratieve artikelen kiest. Hang je een Longhorn schedel in huis op, dan kun je er zeker van zijn dat je in ieder geval één element in je wooninterieur hebt dat anderen niet hebben. Dit is echt een prachtige blikvanger boven bijvoorbeeld jouw open haard. Maar het past ook heel goed op een grote wand in de woonkamer of aan een muur in je slaapkamer. Of wat dacht je er van om deze eens buiten op te hangen? Als je een houten veranda hebt, dan is het er echt een prachtige aanvulling op. En ook boven je voordeur of aan je houten schuur is het echt een prachtobject. Met een Longhorn schedel geef je dus echt een geheel eigen draai aan je in- of exterieur.

Gecertificeerde Longhorn schedel

Als je schedels wilt kopen, kies je dan voor echte of voor namaak exemplaren? Het mooiste is het natuurlijk om een echte Longhorn schedel op te hangen. Deze heeft echt veel meer uitstraling en karakter dan een namaak variant. Bovendien zijn de echte ook allemaal anders en daardoor volkomen uniek. Maar je wilt dan waarschijnlijk wel weten dat je een eerlijk product koopt, dat je niet iets koopt wat het land in gesmokkeld is of waar een dier veel voor te lijden heeft gehad. Koop je een Longhorn schedel bij Buffalo Schedels, dan weet je zeker dat je een eerlijk product koopt. Zij verkopen namelijk alleen maar artikelen afkomstig van dieren die al voor consumptie geslacht worden. Wat zij verkopen zijn dus echt restproducten van de vleesconsumptie en zij dragen er zo dus aan bij dat ook dit deel van het dier een goede bestemming krijgt. Er worden dus niet onnodig dieren gedood zodat jij een mooie woonaccessoire kunt hebben. Dat de afkomst in orde is, blijkt uit de certificering van de artikelen. Aan de hand daarvan kun je precies zien waar ze vandaan komen en zo is een eerlijke productieketen gegarandeerd. Kies daarom dus altijd voor een gecertificeerde Longhorn schedel.

Verschillende mogelijkheden

Als je bij Buffalo Schedels kijkt naar mooie woondecoratie, dan weet je dus zeker wat de herkomst ervan is. Maar dat is niet de enige reden waarom je naar hen zou moeten gaan, dat doe je ook omdat zij veel mogelijkheden bieden op het gebied van de Longhorn schedel. Zo kun je kiezen voor:

  • gebleekte of ongebleekte exemplaren
  • verschillende formaten
  • gegraveerde of niet-gegraveerde modellen

Bij het graveren wordt er handmatig een bijzonder patroon in het bot aangebracht, wat voor een extra unieke uitstraling zorgt. Dit moet je uiteraard wel aanspreken. Houd jij het liever wat natuurlijker, dan kun je dus kiezen voor gebleekte of ongebleekte modellen. Bij een gebleekte Longhorn schedel is het zo dat, uitgezonderd de hoorns, helemaal wit is, terwijl de ongebleekte hun natuurlijke kleur behouden hebben. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende formaten, niet ieder dier krijgt immers even grote hoorns. Waar je ook voor kiest, je kunt in ieder geval zeker er van zijn dat ze niet zullen ruiken, want ze zijn zorgvuldig voor je schoongemaakt. Zoek jij nog naar een unieke woonaccessoire, wil jij jouw interieur een prachtige blikvanger geven? Dan moet je dus zeker eens de aanschaf van een prachtige Longhorn schedel van Buffalo Schedels overwegen! Lees meer…