Neem een zonnehoedje voor baby’s mee op vakantie

Ik zat nog helemaal op mijn roze wolk, samen met mijn kersverse dochter. En toen stond de eerste vakantie alweer op de planning. Heerlijk naar Frankrijk, bij het strand en onder een stralende zon. Ik kon niet wachten, maar met een baby is het toch een heel ander verhaal. Je moet heel veel meenemen en overal aan denken. Bescherming tegen de zon vind ik heel erg belangrijk, dus ik ben op zoek gegaan naar de juiste spullen hiervoor. Als eerste wilde ik een zonnehoedje voor baby’s. Ik had gelezen dat dit een goede bescherming biedt, aangezien het hoofdje, het gezicht en het nekje worden bedekt. Dus een zonnehoedje voor baby’s leek me een mooie eerste stap. Ik had het nogal druk met mijn kleine, dus ik had geen tijd om de stad in te gaan. Ik ben online gaan zoeken op ‘zonnehoedje baby’ en er kwamen best veel resultaten tevoorschijn. Maar ik wilde een zonnehoedje voor baby’s dat UV werend werkte. Ook zou ik het fijn vinden als het mogelijk was om de flapjes naar beneden te kunnen doen, voor extra bescherming. Bovendien houd ik van leuke kinderkleding, dus als het er ook nog een beetje gezellig uit zou zien, zou ik helemaal tevreden zijn.

Stoere Kindjes: zonnehoedje voor baby’s en nog veel meer

Ik ben gaan rondzoeken op internet en ben hele mooie zonnehoedjes voor baby’s tegengekomen. Ik zocht dus naar goede kwaliteit zonnehoedjes voor baby’s met klepjes en UV bescherming. Die er leuk uitzien en ook nog eens goed betaalbaar zouden zijn. Gelukkig is het me gelukt om een site te vinden die aan al deze eisen voldoet, namelijk Stoere Kindjes. Ik heb hier niet alleen een zonnehoedje voor baby’s gekocht, maar er waren nog veel meer producten die ideaal zijn als je met je baby op vakantie gaat. Daarom kan ik het iedere ouder met een pasgeborene aanraden om een bezoek te brengen aan deze site en lekker makkelijk online te bestellen. Er gaat een wereld voor je open, er is van alles en nog wat te krijgen, zoals:

  • Zwemluiers
  • Baby badjas
  • UV kleding

En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat er te krijgen is. Vooral de UV werende kleding is ideaal. Natuurlijk is het altijd verstandig om je kinderen regelmatig in te smeren met zonnebrandcrème, maar de UV werende kleding is natuurlijk ook heel goed om ze te beschermen.

Bescherm je kroost goed tegen de zon

Inmiddels ken ik deze site al een tijdje en ik heb er heel veel besteld. Voor de vakantie heb ik veel UV zomerkleding besteld bijvoorbeeld. Maar ook voor andere ouders heb ik veel kleding voor kids van deze site als cadeau gekocht. Niet alleen het zonnehoedje voor baby’s is heel leuk om cadeau te geven, maar denk bijvoorbeeld ook aan zonnebrillen, petjes, jurkjes, waterschoentjes of zwembandjes. Op die manier geef je de kinderen niet alleen iets leuks, maar ze hebben er daadwerkelijk ook nog iets aan. Als je een bestelling bij Stoere Kindjes doet, kan dat echt met een gerust hart. De site is heel gebruiksvriendelijk en als je een vraag hebt of meer informatie wil, kun je ze gewoon bereiken via de klantenservice. Als je niet veel geld te besteden hebt, neem dan zeker een kijkje bij de sale. Hier vind je mooie aanbiedingen, ook zeker de moeite waard. Je gunt je kinderen natuurlijk het beste en de bescherming tegen de zon is nu eenmaal erg belangrijk. Ze zijn erg kwetsbaar en daarom moet je ze altijd goed beschermen. Daar helpt Stoere Kindjes je graag bij.

Lees meer…