Op zoek naar een goede kapper in Almere Haven? Bij Global Hairstyling ben je van harte welkom!

Naar de kapper gaan is altijd leuk! Je haren worden er heerlijk verzorgd, prachtig geknipt of fantastisch opgemaakt. Klassiek opschreven voor de mannen is ook erg stoer!  Ben je opzoek naar een gezellige kapper in Almere Haven? Dan ben je van harte welkom met heel jouw familie bij Global Hairstyling! Bekijk onze gave bedrijfsvideo via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/GlobalHairstyling217/! We zien je binnenkort graag!

Vakkundige kapper in Almere Haven

Wij van Global Hairstyling heten jou en jouw hele familie van harte welkom in onze mooie kapsalon gelegen in het gezellige Almere Haven. Onze kapsalon is voorzien van alle gemakken en diverse producten om jouw haren heerlijk te verwennen. Plan online jouw afspraak bij ons in. Op basis van jouw wensen, plannen we de tijd in om aan de slag te gaan. Een afspraak inplannen? Dat kan eenvoudig via: global-hairstyling.nl/afspraakmaken!”>https://global-hairstyling.nl/afspraakmaken! 

Ons vriendelijke team houden wij scherp door regelmatig de actuele trends te volgen tijdens gave trainingen. Daarnaast hebben wij in 2017 de zilveren award gewonnen van leukste kapsalon! Wij zijn thuis in alle mogelijkheden. Of het nou gaat om puntjes bijwerken, zodat jouw fantastische lange haren gezond blijven of verven naar jouw favoriete kleur. Het is allemaal mogelijk. Aan de hand van jouw wensen bekijken wij wat mogelijk is en hoe we het gewenste resultaat kunnen behalen. Daarnaast kun je uiteraard voor onder andere wassen, scheren, knippen, highlights, opmaken en epileren bij ons terecht. 

Kapsel idee├źn en tips bij Global Hairstyling: de kapper in Almere Haven

Heb je zin om je kapsel echt eens helemaal te veranderen? Tijd voor wat nieuws of vind je het leuk om te experimenteren? Wij begrijpen dat je hierbij graag professioneel advies wilt. Vertel ons je wensen en we gaan samen met jou kijken hoe we dit kunnen realiseren. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld helemaal in om gave kleuren door je haren te doen. Dit zijn niet per se lang houdende kleuren, maar geven wel net dat extra effect van eigenzinnigheid en wellicht helemaal passend bij een bepaald thema! Daarnaast kunnen wij prachtige printjes opscheren. Dit geeft een stoere en unieke uitstraling. Je haren zijn ten slotte een cruciaal onderdeel van je uiterlijk en het dient er altijd piek fijn uit te zien! Wat ook erg mooi staat en wat vooral in de smaak valt bij de jongere meiden, zijn mooie veren in het haar. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en snel klaar.

Binnenkort een fantastisch feest om te vieren of misschien wel de mooiste dag van jouw leven, omdat je gaat trouwen? Laat dan jouw kapsel door een professional doen bij deze kapper in Almere haven! Niet alleen verzekerd van een prachtig kapsel geheel naar wens, maar ook een kapsel dat de hele dag mooi en stevig blijft zitten. Of het nou met prachtige lange krullen en vlechten is of subtiel stijl haar in een fantastische kleur, wellicht met die gave highlights voor een geweldig eindresultaat. Wij helpen je graag verder. 

Waarom langskomen bij kapper Global Hairstyling, de beste kapper in Almere Haven?

  • Mooie kapsalon voorzien van alle gemakken
  • Gezellig, vriendelijk en professionele kappers
  • Uitgebreid aanbod aan mogelijkheden
  • Heerlijke verwenproducten
  • Epileren 
  • Klassiek opscheren en baard bijwerken
  • Opmaken
  • Bruidskapsel
  • Persoonlijk advies
  • + nog veel meer!

Bekijk nu voor meer informatie en een aantal mooie voorbeelden onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/pg/GlobalHairstyling217/ of bezoek onze website om gelijk een afspraak in te plannen bij deze kapper in Almere haven: global-hairstyling. Tot snel!