Opzoek naar een stevige kluis om in uw auto te laten installeren? Crime Control Consultancy helpt u graag verder met gecertificeerde auto kluizen!

Bent u veel onderweg met de auto? Dan is er een grote kans dat u belangrijke spullen met u meeneemt. Als u hiervoor een kluis wilt laten installeren in de kofferbak van uw auto, dan staan wij van Crime Control Consultancy klaar om u te helpen! Uw veiligheid en die van uw eigendommen staan bij ons namelijk voorop. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem dan gelijk even contact met ons op: crimecontrolconsultancy.nl!

Auto kluis installeren voor ondernemers

Regelmatig onderweg naar klanten afspraken, bijeenkomsten en vergaderingen met de auto? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u om uw eigendommen veilig en beschermd te verplaatsen. Om uw werk goed uit te voeren op elke locatie, heeft u namelijk waardevolle spullen nodig, zoals cruciaal papierwerk, een werklaptop en -telefoon met alle klantengegevens en lopende zaken of wellicht heeft u regelmatig veel contanten op zak? Kies dan voor het installeren van een auto kluis bij Crime Control Consultancy. Zo blijft gevoelige en vertrouwelijke informatie over uw onderneming beschermt en andere spullen kunnen veilig worden opgeborgen. Er is namelijk niets zo verschrikkelijk als gestolen documenten of wellicht zelfs een harde schijf, waarop een complete kopie staat van uw bedrijf! Wees criminelen en dieven daarom te snel af en loop geen risico met een goede en stevige kluis voor in uw auto!

Gecertificeerde auto kluis laten installeren in de kofferbak

Crime Control Consultancy maakt enkel gebruik van gecertificeerde auto kluizen, speciaal ontworpen voor de inbouw in auto’s. Het laten installeren geeft u als ondernemer of zakelijke reiziger veel voordelen. U gaat met een gerust gevoel op weg en dient u even de auto te verlaten voor een afspraak of lunchmoment? Dan hoeft u niet langer alles mee te nemen of met risico in de auto achter te laten. Naast het feit dat u met een gerust hart uw belangrijke spullen veilig in de auto laat, kunt u rekenen op een waarde berging tot wel €2500,- aan contanten en zelfs €5000,- aan goederen.

Onze inbraak werende auto kluizen zijn allemaal voorzien en volledig goedgekeurd volgens de EN 14450 normering. De kluis is eenvoudig in uw kofferbak te installeren. Indien gewenst kunnen wij tijdens de installatie van uw auto kluis een nieuwe vloerplaat plaatsen, zodat u uw kofferbak gewoon kunt blijven gebruiken voor andere doeleinden. Zo hoeft u niets in te leveren aan ruimte voor andere belangrijke spullen! De opening van de kluis wordt speciaal op maat gemaakt, zodat u altijd direct toegang heeft tot uw auto kluis. Met een autokluis van Crime Controle Consultancy bent u verzekerd van de beste kwaliteit auto kluizen! Op deze wijze houdt u kostbare eigendommen en informatie veilig en beschermd tegen diefstal, fraude en inbraak. Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend advies op maat? Geen enkel probleem. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing voor uw auto kluis!

Waarom een auto kluis laten installeren?

  • Met een gerust en veilig gevoel onderweg
  • Kluis met EN 14450 normering
  • Belangrijke informatie en eigendommen veilig vervoeren
  • Geen ruimte inleveren in de kofferbak
  • Altijd directe toegang tot de opening van de kluis
  • Waarde berging tot wel €2500,- aan contanten en zelfs €5000,- aan goederen
  • Persoonlijk en vriendelijk advies en installatie 

Rijdt niet langer onbeveiligd rond met al uw belangrijke bezittingen. Kies voor een gecertificeerde stevige auto kluis installatie bij Crime Controle Consultancy: https://crimecontrolconsultancy.nl/auto-kluis-installeren/!