Passende kantoorruimte huren in Haarlem

Al geruime tijd overwoog ik om kantoorruimte te huren in Haarlem. Ik ben als zzp’er altijd thuiswerkend geweest, maar heb samen met twee andere zelfstandig ondernemers besloten om een vof op te richten en gezamenlijk door te gaan. Omdat de andere twee altijd op locatie werkzaam zijn geweest en ik als enige vanuit huis heb gewerkt, heb ik aangegeven dat het mij goed leek om ook een gezamenlijke kantoorruimte te hebben waar wij eenvoudig met z’n drieën kunnen opereren. Ik heb daarbij altijd wel gedacht dat kantoorruimte huren in Haarlem lastig zou kunnen zijn, maar dat viel eigenlijk wel mee. Ik heb op Google gezocht en kwam al snel terecht op tauro.nl, de website van Tauro waar kantoorruimtes te huur worden aangeboden in Haarlem. Ik was hierdoor verrast. Kantoorruimte huren in Haarlem heeft bij Tauro enkele interessante voordelen:

  • Het is mogelijk kantoorruimte te huren vanaf 16 vierkante meter
  • De kantoorruimtes bevinden zich in een kleinschalig kantoorcentrum
  • Alle voorzieningen zijn in de kantoren aanwezig
  • De kantoorruimte zijn ingericht en kunnen volledig gemeubileerd gehuurd worden

Daarnaast biedt Tauro de mogelijkheid om klanten te ontvangen in kantoren in Amsterdam en Heemstede als we dat zouden willen. Mocht Haarlem dus niet op de route liggen dan is dat een optie.

Wij gaan een nieuwe kantoorruimte huren in Haarlem

Inmiddels is de knoop doorgehakt en gaan we de kantoorruimte huren in Haarlem. Dit doen we om een aantal redenen en wel om het volgende. Allereerst natuurlijk omdat zowel mijn zakelijke partners als ik woonachtig zijn in Haarlem en het kantorencentrum waarin wij onze kantoorruimte huren in Haarlem voor ons heel centraal gelegen is. Haarlem is daarnaast een erg mooie en prettige stad en mensen vinden het over het algemeen geen enkel probleem om naar Haarlem te komen voor een afspraak. Dit is natuurlijk erg mooi, maar omdat we maar af en toe klanten hoeven te ontvangen, vinden we het ook fijn om ons op ons gemak te voelen in ons kantoor en daarbij speelt het pand waarin het kantorencentrum van Tauro is gevestigd een rol. Ons nieuwe kantoor bevindt zich in een monumentaal pand, een heuse kantoorvilla, dat prachtig gelegen is aan het Florapark. We hebben er dus specifiek voor gekozen om een kantoorruimte te huren in Haarlem waar wij onszelf heel erg prettig bij voelen. Het is de bedoeling dat we hier veelvuldig met zijn drieën zullen werken en dan is het belangrijk dat je jezelf thuis voelt in de kantoorruimte die je huurt.

Tauro is een fijne partij om kantoorruimte van te huren

Omdat kantoorruimte huren in Haarlem voor ons een belangrijke stap is, vinden wij het ook belangrijk om een goede zakelijke relatie aan te gaan met de verhuurder van de ruimte. Je krijgt vaak met elkaar te maken en dus moeten de voorwaarden passen bij de wensen die je hebt en moet er een klik zijn met de verhuurder. Kantoorruimte huren in Haarlem of waar dan ook is een zaak van vertrouwen. Het vertrouwen dat je hebt in je verhuurder is van groot belang en dat maakt het ook mogelijk om gezamenlijk obstakels uit de weg te gaan, mochten die ontstaan in de periode dat je huurt. Nu wij bij Tauro kantoorruimte huren in Haarlem hebben we ervaren dat zij als verhurende partij voldoen aan de eisen die wij hieraan hebben gesteld. We hebben onze kantoorruimte net betrokken en zitten nu nog even op een roze wolk omdat het zo’n prachtige ruimte is, maar we weten eigenlijk nu al dat we dit gevoel vast zullen blijven houden in de komende jaren dat we hier kantoor zullen houden.