Screens in Montfoort: voor meer privacy

Niet iedereen vindt het leuk dat mensen voortdurend bij je naar binnenkijken. Ik zeker niet. We hebben net een huis gekocht in Montfoort. Dat is een leuk stadje, en ons huis is prachtig. Het punt is wel dat er veel mensen langs lopen en ons huis grote ramen heeft. Je kunt er eenvoudig naar binnenkijken en dat merkten ik en mijn vriendin direct. Er lopen veel mensen langs ons huis op de dagen dat de winkels open zijn en omdat we aan het klussen waren was iedereen zeer geïnteresseerd in onze activiteiten. Daar bleef het niet bij. Toen we eenmaal geïnstalleerd waren in ons huis bleek dat onze overburen ook de halve avond naar buiten zitten te kijken. Mijn vriendin loopt graag door het huis zonder dat ze bekeken wordt, dus we zijn maar eens gaan kijken of we iets voor het raam konden laten plaatsen. We zijn uiteindelijk uitgekomen op screens. In Montfoort hebben wel meer mensen screens, dus dat valt niet erg op. Gelukkig hebben we ook geen monumentale woning waar je niet screens aan mag brengen. Sommige woningen in Montfoort kunnen geen gebruik maken van zonwering omdat dat niet mag. Dat gold voor ons dus niet, dus hebben we bij Sungo maar eens geïnformeerd naar screens. Montfoort is een plaats waar zij ook zonwering leveren, dus dat kwam goed uit. Een vriend van me had al eens uitvalschermen laten plaatsen voor zijn woning en had goede ervaringen met Sungo. Vandaar dat we maar eens op de website zijn gaan kijken en een offerte hebben opgevraagd. 

Meer weten over screens in Montfoort

We wilden meer weten over de opties voor screens in Montfoort, voor onze woning. Daarom hebben we online een offerte aangevraagd via sungo-zonwering.nl. Hier konden we ook meteen lezen wat de screens voor ons huis zouden doen. Mijn vriendin werd er wel enthousiast van. Mij maakte het niet zoveel uit welke screens we in Montfoort zouden laten plaatsen, als onze overburen maar niet meer naar binnen zouden kijken. Na het plaatsen van de screens in Montfoort merkte ik dat we samen veel vrijer in ons huis zijn, en dat we ons veel meer op ons gemak voelen. Bijkomend voordeel is nog dat we minder last hebben van de zon op warme dagen, en dat de temperatuur binnen minder hoog oploopt. Daar hadden we van tevoren helemaal niet aan gedacht, maar dat was wel bijzonder handig! Onze buurman kwam vragen waar we de screens in Montfoort vandaan hadden. Ik denk dat hij binnenkort ook wel screens in Montfoort, voor aan de woning laat plaatsen. Ik kan me voorstellen dat hij ook last heeft van de glurende buren aan de overkant. 

Screens laten plaatsen

De screens in Montfoort laten plaatsen was heel eenvoudig. We hebben een offerte opgevraagd, en daarna contact opgenomen met Sungo. Zij hebben de volgende dingen voor ons gedaan: 

  • Screens vervoerd
  • Screens bevestigd
  • Uitgelegd hoe we de screens moeten bedienen

Ik kan ze zelfs nog bellen als ik vragen heb over onze nieuwe aanwinst. Dat is wel zo handig. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets mee aan de hand is, helemaal als we ze intensief gebruiken. Ik vermoed wel dat we dat gaan doen. Dus dan is het fijn dat we altijd bij hen aan kunnen kloppen. Dat vind ik service waar ik wel over wil vertellen. Mensen in de buurt weten dus ook allemaal dat wij onze screens in Montfoort van Sungo hebben. Ik denk dat er wel meer mensen zullen zijn die hier oren naar hebben.  

Lees meer…