Verwarmde kussens voor horecaondernemers

Als jij een horecagelegenheid met een terras hebt, dan moet je absoluut eens de aankoop van verwarmde kussens overwegen! In Nederland zit je als ondernemer vaak met het probleem dat het eigenlijk maar op weinig dagen echt warm genoeg is om lekker buiten te zitten. In het voorjaar en het najaar is het vaak net even iets te fris. Dat is jammer, want hierdoor wordt er eigenlijk maar een klein deel van het jaar gebruik gemaakt van jouw terras. Wil jij meer omzet uit je terrasplekken halen? Dan zijn verwarmde kussens een ideale oplossing! Hiermee zorg je ervoor dat je klanten een aangenaam warme zitplek hebben, waardoor zij eerder buiten zullen willen zitten. Zo heb je meer zitplaatsen om aan je gasten aan te bieden en kun je dus ook meer omzet draaien! Met andere woorden, het kan je echt meer klandizie opleveren als jij ervoor kiest om verwarmde kussens in de terrasstoelen neer te gaan leggen. Het is dan ook zeker goed om eens na te denken of dit voor jouw zaak ook een goede oplossing kan zijn!

Verwarmde kussens voor particulieren

Niet alleen voor ondernemers kunnen verwarmde kussens goed van pas komen, ook particulieren kunnen hier veel baat bij hebben. Denk dan bijvoorbeeld eens aan veranda’s en boten. Als jij graag met de boot op vakantie gaat, dan wil je ook wat zien als je aan het varen bent en je wilt van de buitenlucht genieten. Maar soms is het op het water gewoon echt te koud om op het dek te zitten. Als je dan een speciale kussen hebt dat jou warm houdt, dan zul je veel sneller geneigd zijn om toch buiten te gaan zitten! Datzelfde geldt als je een veranda hebt, ook dan komen verwarmde kussens echt heel erg goed van pas. Het is natuurlijk al zo dat een veranda ervoor zorgt dat jij aangenamer zit dan wanneer je gewoon buiten op je terras zit. Doordat dit aangebouwd is aan je huis, profiteer je al van de beschutting die je huis je kan bieden. Maar toch kan het dan nog wat fris zijn, waardoor het toch eigenlijk niet heel erg aangenaam is om daar te gaan zitten. Met verwarmde kussens wordt dat een heel ander verhaal, dan zijn er echt veel meer dagen in het jaar dat jij hier lekker kunt gaan zitten zonder het koud te krijgen. Zo maak je dan ook zo optimaal mogelijk gebruik van de veranda die je hebt!

Sterke kwaliteit

Uit de hierboven genoemde voorbeelden blijkt wel dat je verwarmde kussens eigenlijk altijd buiten gebruikt. Dit vraagt natuurlijk wel wat van deze objecten, ze worden immers blootgesteld aan weer en wind en aan de zon. Het is dan ook van belang dat ze van een goede kwaliteit zijn, zodat ze een zo lang mogelijke levensduur hebben. Wil jij er zeker van zijn dat jij zo lang mogelijk gebruik kunt maken van je verwarmde kussens, dan moet je ze zeker bestellen bij Outdoorkussens. Hun exemplaren zijn voorzien van een stof die tegen een stootje kan. Hun stoffen zijn:

  • vuilafstotend
  • weerbestendig
  • onderhoudsvriendelijk

Ze kunnen de kussenhoes bovendien helemaal naar jouw eigen wens maken. Dit betekent dat je een kleur en dessin stof kunt kiezen die jij mooi vindt en dat je ook op het gebied van de afwerking veel mogelijkheden hebt. Zo is bijvoorbeeld een volant, een bies of borduursel een mogelijkheid. Op Outdoorkussens.com kun je precies lezen welke mogelijkheden zij jou allemaal kunnen bieden! Wil jij ook graag verwarmde kussens hebben, voor je horecazaak of gewoon voor thuis of op de boot? Dan moet je dus zeker naar Outdoorkussens gaan!