Welk bedrijf kan helpen met meubelreiniging?

Ik heb al vele jaren dezelfde bank in de woonkamer staan en ben dol op deze bank. De bank staat erg leuk bij de andere meubels en zit erg comfortabel. Na vele jaren van gebruik, was de bank erg vies geworden en er zaten verschillende vlekken op. Ik vond het zonde om de bank weg te gooien en een nieuwe te kopen, daarom ging ik op zoek naar een expert in meubelreiniging. Ik had verschillende bedrijven gevonden die konden helpen, maar liet de bank reinigen door Cinco Cleaning. Ik denk dat ik ongeveer tien jaar geleden de bank heb gekocht en de bank is nog in goede staat na al die jaren. Natuurlijk ziet de bank er niet meer perfect uit, want door al het gebruik valt er wel eens iets op de bank. Ook hebben stof en zonlicht invloed op de bank en de kleuren. Ik vond het echter zonde om de bank weg te doen en een nieuwe te kopen. Tegenwoordig zijn er veel mensen die erg snel spullen weggooien als er een klein scheurtje in iets zit, of als iets vies is, maar dat kan ik niet over mijn hart krijgen. Er zijn ook mensen die vlekken en verkleuringen verbergen door een kleed over de bank te doen, maar dat vind ik er niet uitzien. Ik wilde graag eerst een keer de bank laten schoonmaken door een expert in meubelreiniging. Ik heb verschillende keren de bank zelf schoongemaakt, maar veel effect had dit nooit. Alleen de ergste vlekken gingen uit de bank, maar daarna zag je nog wel donkere vlekken in de bank en die zaten er nog steeds. Het leek mij het beste om een bedrijf voor meubelreiniging in te schakelen en als dat niet zou werken, dan kon ik altijd op den duur nog een nieuwe bank kopen.

Cinco Cleaning ingeschakeld voor meubelreiniging

Ik ging online op zoek naar bedrijven die gespecialiseerd zijn in meubelreiniging en kwam toen diverse bedrijven tegen. Ik las veel goede beoordelingen over het bedrijf Cinco Cleaning, daarom leken zij mij een goede optie. Op hun website kon ik precies lezen hoe zij te werk zouden gaan en dit leek mij erg secuur. Ik zag verschillende foto’s van het werk dat zij bij andere mensen hadden gedaan en dit zag er erg goed uit. Ik besloot om dit bedrijf te benaderen voor een offerte voor meubelreiniging en kreeg zeer snel een reactie met een goede prijs. 

Alle vlekken uit de bank

Na de offerte kwam er iemand bij mij thuis voor een proefreiniging. Ik was zeer onder de indruk van de test, dat ik benieuwd was naar de totale meubelreiniging. De medewerker ging direct aan de slag en ging in verschillende stappen te werk, uiteindelijk werd er zelfs een beschermlaag aangebracht, zodat de bank langer schoon blijft. Ik was zeer tevreden over het resultaat, alle vlekken waren uit de bank en de bank zag er weer fris uit. Voor meubelreiniging kan ik Cinco Cleaning aanraden.

  • Dit bedrijf heeft veel goede beoordelingen
  • De offerte van het bedrijf was erg goed
  • Eerst wordt er een proefreiniging uitgevoerd
  • De bank ziet er weer erg schoon uit