Gemakkelijk en snel een taxi in Delft boeken

Vorige week zou ik afspreken met een goede vriend in Rotterdam. Ik heb vier jaar samen gewerkt met hem, maar de laatste jaren heeft hij in zijn geboorteland gewerkt. Ik wilde hem graag weer even zien, helaas had ik een klein ongelukje met de auto, waardoor de auto naar de garage moest. Ik besloot om met de taxi vanuit delft naar Rotterdam te gaan, zodat ik hem alsnog kon zien. Via de website delft.taxi.nl kon ik zeer voordelig een taxi reserveren en naar mijn afspraak gaan. Ik heb vele leuke jaren met deze oud collega gehad en wij trokken veel met elkaar op toen wij voor hetzelfde bedrijf werkten. Na werk dronken wij vaak een biertje samen, of speelden poker met wat andere vrienden. Wij werkten allebei voor een internationaal bedrijf en hier werk ik nog steeds. Hij komt uit Italiƫ, maar er waren veel meer buitenlanders die voor het bedrijf werken, of werkten. Hij wilde na vele jaren het liefste weer terug naar zijn geboorte land en vond daar een goede baan. Wij hebben nog regelmatig contact met elkaar en hij liet het mij direct weten toen hij een ticket naar Nederland had geboekt. Wij hadden afgesproken om elkaar op zijn laatste dag in Nederland te ontmoeten en wat te gaan drinken. Aangezien ik de dag ervoor een paaltje had geraakt, moest ik een taxi in delft regelen. Ik lette niet op toen ik achteruit reed en raakte het paaltje vrij hard, waardoor er een grote deuk in mijn auto kwam. Ik wilde het graag zo snel mogelijk laten repareren en bracht de auto direct langs bij de garage. Ik had toen niet aan mijn afspraak gedacht, maar wilde die niet missen. Een taxi in delft reserveren leek mij het beste, want ik moest de hele dag werken en zou anders te laat komen. Terug naar huis wilde ik wel met het openbaar vervoer gaan.

Zeer voordelig een Taxi in delft geboekt

Ik ben niet iemand die vaak een taxi in delft boekt, want ik heb mijn eigen auto. Ik wist wel dat een taxi soms erg duur kan zijn, daarom leek het mij het beste om bedrijven te vergelijken. Ik vond verschillende websites waarmee ik een taxi kon reserveren, maar via delft.taxi was de taxi het goedkoopste. Op de website kon ik direct zien hoeveel het zou kosten en een reservering maken. Ik maakte een gratis account aan en kon direct voor de Taxi in delft afrekenen. 

Een zeer gezellige avond

Op het afgesproken tijdstip stond er een taxi in delft klaar om mij op te halen. Ik reed vanaf mijn werk naar het afgesproken restaurant en daar stond mijn vriend al klaar. De rit verliep prima en de chauffeur was erg vriendelijk, onderweg hadden wij een leuk gesprek. Dit taxibedrijf beviel mij erg goed en de volgende keer zal ik weer een taxi in delft bij hun bestellen.

  • De taxi via dit bedrijf was zeer voordelig
  • Via de website kan je gemakkelijk een reservering maken
  • Van te voren weet je al de prijs en kan je afrekenen
  • De taxirit verliep prima