Wilt u een zit-sta werkplek gaan gebruiken?

Voor mijn werk moet ik altijd heel veel met de computer werken. Dat is uitermate vervelend omdat ik veel last heb van mijn nek. Dat zorgt er doorgaans voor dat ik na een uur niet langer meer kan werken en dat ik even moet gaan lopen omdat de pijn anders te erg wordt. Ik ben daarom onlangs een keer met mijn baas gaan praten omdat ik graag van hem wilde weten of wij niet een regeling konden treffen. Ik had namelijk gehoord dat je tegenwoordig een zit-sta werkplek kunt realiseren en dat zou voor mij heel erg ideaal zijn. Ik zat er namelijk niet op te wachten om nog langer zoveel pijn te hebben tijdens het werk en daarom ben ik gaan kijken hoe je een zit-sta werkplek kon genereren. Ik heb op heel veel plaatsen gekeken, maar nergens vond ik waar ik naar op zoek was. Ik wilde namelijk graag een goede zit-sta werkplek vinden en daarom heb ik met mijn baas overlegd of hij mij in mijn zoektocht wilde steunen. Uiteraard kon ik zelf wel zoeken, maar wanneer je voor een goede zit-sta werkplek gaat, is het goed om een financier achter je te hebben staan. Ik ben daarom met hem het gesprek aangegaan en ik kreeg van hem te horen dat hij mij graag wilde helpen. Hij vertelde dat ik een keer naar de producten van Shiraz moest gaan kijken. Hij meende dat hij daar een keer een zit-sta werkplek in het aanbod voorbij had zien komen. Ik was meteen een en al oor want ik weet dat als mijn baas meubels voor ons kantoor inkoopt, hij altijd voor kwaliteit gaat dus moest het aanbod van Shiraz waarschijnlijk goed zijn. Ik heb daarom ook meteen de computer aangezet om te gaan kijken of ik via Shiraz misschien een zit-sta werplek kon vinden. 

Ik vond hier een goede zit-sta werkplek

Toen ik eenmaal op de site van Shiraz ging kijken, zag ik meteen de zit-sta werkplek die ik uiteindelijk heb gekocht. Deze zit-sta werkplek was alles wat ik nodig had en ik ben heel blij dat ik hier ben gaan kijken. Je kunt deze zit-sta werkplek namelijk heel eenvoudig aanpassen aan je eigen wensen en ik zag ook dat deze zit-sta werkplek van heel goed materiaal was gemaakt. Bovendien viel de prijs mij heel erg mee dus ik hoefde niet een vermogen van mijn baas te vragen. Ik heb daarom meteen een bestelling geplaatst en ik sta momenteel deze tekst te schrijven aan mijn nieuwe werkplek. Ik ben heel blij met mijn aankoop en kan iedereen aanraden om ook een dergelijke combinatie te kopen. 

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop

Mocht u ook graag willen kunnen staan terwijl u aan het werk bent, dan raad ik u aan om een keer naar de site van Shiraz.nl te gaan. U kunt hier namelijk:

  • Heel goede meubels voor uw kantoor vinden 
  • Voor ieder persoon het juiste meubel vinden 
  • Voor heel goede prijzen topkwaliteit inkopen 

Ik hoop vaker een bestelling te mogen doen via deze site want ik vond hier een topmeubel. 

Lees meer…