Een comfortabele fietstocht dankzij de juiste dames fietskleding

Fietsen als het mooi weer is, dat is voor veel mensen het ware genieten. Dat is ook niet zo gek natuurlijk, want fietsen zit Nederlanders in het bloed. De meeste kinderen leren bij wijze van spreken eerder fietsen dan lopen. Maar zodra je iets professioneler wilt gaan fietsen, dan heb je wel goede dames fietskleding nodig. Dergelijke dames fietskleding kun je kopen bij B&T Bikestore. Als je op je dooie gemakje van A naar B fietst en de afstand is niet veel meer dan 5 of 10 kilometer, dan kun je in je zondagse kloffie in principe rustig op de fiets gaan zitten. De rit is niet lang genoeg om echt te zorgen voor een oncomfortabel gevoel en je fiets ook niet heel fanatiek. De kleding zal je dus niet in de weg zitten en zo kun je prima van het mooie weer genieten. Maar als je op een racefiets gaat zitten of een fiets met aardig wat versnellingen, dan is dames fietskleding wel fijn om te dragen. Zodra je namelijk langer op de fiets zit en je dus ook echt tochten gaat maken, dan wordt de kleding belangrijk. Als je in een normale spijkerbroek een tocht gaat fietsen, of het nu op je stadsfiets is of op een racefiets, dan heb je na een x aantal kilometers al snel last van een houten achterwerk. Op een racefiets wil je ook wat snelheid kunnen maken. Je benen gaan dus snel heen en weer en als je niet de juiste dames fietskleding draagt, dan krijg je te maken met allemaal onnodige weerstand. Maar als je de juiste dames fietskleding draagt, denk bijvoorbeeld aan een goede fietsbroek, dan kun je uren op de fiets zitten zonder dat dit al na een kwartier leidt tot irritatie. Zo kun je optimaal genieten van je fietstocht en dat maakt het fietsen nog veel leuker. Daardoor behoud je je motivatie om meerdere tochten te maken en zo kun je in de lente en zomer optimaal genieten van vele fietstochten. Als je als professional fietst, dan is het uiteraard helemaal noodzakelijk om goede dames fietskleding te kopen. Stel je voor dat een wielrenner in zijn normale korte broek meedoet aan de Tour de France. Kom voor de juiste dames fietskleding daarom snel naar B&T Bikestore. Hier vind je namelijk alles wat je nodig hebt.

Alles qua dames fietskleding vind je op bikeandtravel.nl

Als je op zoek bent naar fietskleding voor dames, dan kun je terecht op de bovenstaande website. Maar als man kun je uiteraard ook bij B&T Bikestore terecht. Je vindt bij deze webwinkel zowel fietskleding voor vrouwen als mannen. Qua fietskleding kun je onder andere denken aan;

  • Fietsbroeken
  • Schoenen 
  • Helmen
  • Fietsbrillen

Uiteraard profiteer je bij B&T Bikestore altijd van de meest aantrekkelijke prijzen. 

Bestel direct via de site

Het bestellen van de fietskleding is heel eenvoudig. Je kunt alles meteen online regelen. Dit doe je door de artikelen van je keuze toe te voegen aan de winkelwagen. Zodra je dat hebt gedaan, dan kun je de bestelling meteen afronden door bijvoorbeeld af te rekenen met iDEAL.