Verfraai je interieur met een echte Eames replica meubelen

Als je je interieur wilt voorzien van een boost, dan kun je een mooie Eames stoel toevoegen. Maar een origineel is uiteraard erg duur. Een Eames replica daarentegen is relatief gezien een stuk goedkoper. Toch kun je een Eames replica niet of nauwelijks van een echte Eames onderscheiden. Dus de impact op je interieur is er niet minder om. Als je op zoek bent naar een Eames replica, dan kun je terecht bij Cavel Design. Hier vind je namelijk verschillende Eames replica meubelen. Je herkent deze meubelen snel door het tijdloze design. Je kunt een Eames replica loungechair zo in het interieur van een kamer in de jaren 70 neerzetten, maar de stoel is zeker ook niet misplaatst in een interieur van de 21ste eeuw. Dat geldt dubbel en dwars voor de Eames bureaustoelen. Deze worden universeel gebruikt op kantoren over de hele wereld. Dat is niet zo gek natuurlijk, want deze bureaustoelen zijn qua uitstraling erg stijlvol en ze zijn ook nog eens zeer comfortabel. Veel mensen kiezen dan ook voor deze bureaustoelen, want het is een veilige keuze. Maar zoals gezegd heb je niet altijd de financiƫn om voor originele meubelen te kiezen. Dat is uiteraard niet zo erg, want je kunt nagenoeg dezelfde kwaliteit ontvangen voor een lagere prijs via de Eames replica meubelen van Cavel Design. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Lobby chair
  • Bureaustoel
  • Loungechair

Verder heb je nog vele andere opties zoals een DSW chair of een DAW stoel. Het loont dan ook zeker de moeite om gewoon even op de website te kijken van caveldesign.com. Je kunt eenvoudig online het volledige assortiment bekijken. Via de foto’s zie je ook meteen dat de replica’s niet van echt zijn te onderscheiden. Het is alsof je in de wereld van Bladerunner terecht komt, want het is bij elke meubel de vraag of het een echte Eames betreft of een replica. In Bladerunner blijft deze vraag onbeantwoord, maar uiteraard weet je precies hoe de vork in de steel zit bij Cavel Design. Dat is mooi, want daardoor betaal je ook voor wat je krijgt. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is waar Cavel Design voor staat. Dus als je je woning een zekere status of aanzien wilt geven, maar niet je bankrekening wilt plunderen, dan is het zeker de moeite waard om te kiezen voor Eames replica meubelen van Cavel Design. 

Bestel de juiste Eames replica meubelen eenvoudig via de site

Mocht je een mooie bureaustoel willen kopen of een comfortabel loungechair, dan kun je dat eenvoudig online regelen. Je kunt de stoel van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en meteen bestellen. De bestelling wordt vervolgens zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd. De bezorger zal natuurlijk ook de stoel uit de verpakking halen en ter plaatse voor je in elkaar zetten. Je ontvangt dan ook zeker geen doe-het-zelf pakket als je bestelt bij Cavel Design. Een designer stoel wordt geleverd inclusief de service die daar bij hoort. 

Vragen? Neem gerust contact op met Cavel Design

Mocht je nog vragen hebben over je bestelling of over een artikel, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met CavelDesign.com.