Wilt u zich inschrijven voor de black belt training?

Ons bedrijf vindt het belangrijk om zo efficiĆ«nt mogelijk te werken. Het is namelijk zo dat wanneer wij niet goed werken, dit ons veel geld kan kosten. Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar mogelijkheden om onze bedrijfsprocessen te verbeteren. Dit vraagt dat wij goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden die er zijn om deze processen te verbeteren en vandaar dat wij ons onlangs hebben opgegeven voor een black belt training. Wanneer je een black belt training volgt, kun je namelijk heel veel meer resultaat verwachten van je werk en dus leek het ons goed om ons met het hele team op te geven voor een black belt training. Wij hebben gekeken waar wij een goede black belt training konden volgen. Wij hadden namelijk maar een beperkt budget en wij konden het ons niet veroorloven om met een partij in zee te gaan die ons niet optimaal van dienst kon zijn. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat ons goed zou kunnen instrueren. Wij kwamen zodoende uiteindelijk terecht bij de mensen van qcpp.nl. Deze site is alles wat je nodig hebt wanneer je naar iemand op zoek bent die je aan een goede black belt training kan helpen. Wij hebben meteen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf en wij kregen te horen dat zij ons graag wilden verwelkomen voor de black belt training. Dat was waar wij naar op zoek waren en wij vonden het dan ook heel prettig om te merken dat wij hier meteen aan de slag konden gaan. Omdat wij namelijk met een groepje mensen aan de black belt training wilden beginnen, konden wij beginnen wanneer wij maar wilden. Wij hebben daarom de mensen van ons bedrijf opgetrommeld en nog geen week later hadden wij onze eerste bijeenkomst al. 

Deze black belt training is zeer nuttig

Toen wij de eerste keer onze black belt training gingen volgen, hadden wij meteen in de gaten dat wij door een expert onderwezen werden. Deze persoon had niet alleen heel veel nuttige kennis, zij wist het ook nog eens heel erg goed over te brengen. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij zijn dan ook heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Wij hebben tijdens de black belt training heel veel nuttige kennis opgedaan en deze konden wij meteen binnen ons eigen bedrijf toepassen. De black belt training was dan ook nog niet eens afgelopen of wij plukten er de vruchten al van. 

Wij hebben heel veel geleerd

Het fijne aan deze training is dat je heel veel nuttige kennis opdoet die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Dat was precies wat wij graag wilden en wij zijn dan ook zeer content over de training. Kortom:

  • Wij hebben hier heel erg veel geleerd
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij konden de geleerde kennis meteen toepassen binnen ons eigen bedrijf 

Kijk voor meer informatie over deze training even op de site van dit bedrijf. Het adres is qcpp.