Heeft u al een Magento 2 webshop?

Wij hebben vier jaar geleden een webwinkel laten maken en sindsdien merken wij dat de klanten ons heel goed weten te vinden. Dat is natuurlijk heel erg prettig omdat wij ons bedrijf niet zijn begonnen om er vervolgens niets meer mee te doen. Wij hebben echter al heel snel gemerkt dat de site die wij hadden laten maken, maar heel minimaal functioneerde. Het was namelijk zo dat wanneer je een bestelling via onze site plaatse, dit negen van de tien keer verkeerd ging. Dat was natuurlijk niet waar wij naar op zoek waren en dus hebben wij besloten om onze shop aan te passen en om er meer uit te halen. Wij hebben toen gekeken wat wij het beste konden doen en wij hebben doen een artikel gelezen over een Magento 2 webshop. Met een Magento 2 webshop heb je altijd een webwinkel die goed werkt. Wij wilden daarom graag weten waar wij een Magento 2 webshop konden laten maken en zodoende hebben wij gekeken of er ergens een bedrijf in Nederland te vinden was wat ons aan een Magento 2 webshop kon helpen. Wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om een bedrijf in de arm te nemen dat ons ook voor een goede prijs kon helpen en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van creativeict.nl. Deze mensen doen er alles aan om goede service aan te bieden en toen wij gingen informeren over de mogelijkheden om een Magento 2 webshop te laten maken, hadden wij al snel in de gaten dat wij hier heel goede zaken konden doen. Wij hebben hen toen goed uitgelegd wat wij graag zouden willen en zo konden wij uiteindelijk een heel goede deal sluiten. Dit was precies wat wij graag wilden, dus wij zijn blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. 

Wij zijn zeer tevreden over onze Magento 2 webshop

Wij werken nu al een aantal maanden met onze Magento 2 webshop en wij hadden gewild dat wij veel eerder op deze shop waren overgestapt. Het is namelijk zo dat wij nu heel veel meer klanten kunnen ontvangen en bovendien hebben wij veel minder werk van onze bestellingen. Met een Magento 2 webshop worden namelijk heel veel processen geautomatiseerd en dat is ideaal om te laten doen. Wij hoeven bijvoorbeeld niet meer handmatig facturen uit te schrijven. Dat scheelt ons heel veel tijd en dus kunnen wij ons nu veel meer richten op de groei van ons bedrijf. Wij zijn daarom erg blij dat wij de mensen van creativeict gevraagd hebben om een Magento 2 webshop voor ons te maken. 

Wij raden dit bedrijf sterk aan!

Mocht u ook een webwinkel willen beginnen, dan raad ik u aan om een keer met de mensen van Creative ICT te gaan praten. Zij kunnen u namelijk:

  • Heel goed van dienst zijn 
  • Goed voorlichten over de beschikbare mogelijkheden 
  • Voor een heel goede prijs helpen 

Kijk voor meer informatie over dit bedrijf ook nog even op de site van deze mensen. U zult zien dat zij heel veel voor u kunnen betekenen.